FANDOM


AlgemeenHEADER ArthurLeBoudecTijd Arno is de zoon van Liesbeth Pauwels & Benny Coppens en zo ook de kleinzoon van Patrick Pauwels. Hij is een goede student en is volwassen genoeg voor zijn leeftijd. Hij heeft een goede band met zijn zus Stefanie, hoewel zij zowat zijn tegenpool is en hij niet begrijpt waarom ze haar talenten verspilt in het schoonheidsinstituut. Ook moet zijn moeder Liesbeth schiet hij goed op, maar met zijn vader leeft hij vaak in conflict hoewel de twee elkaar heel graag zien. Hij neemt school heel serieus en studeert informatica, dus is hij heel veel bezig met computers, maar zonder dat hij echt een old school nerd is. Qua liefde is hij een beetje zoals zijn grootvader Patrick: Geen vrouwen, maar alleen blijven. Als hij Gail ontmoet wil hij niet toegeven dat hij op haar verliefd is. De twee spreken toch soms af, maar Arno houdt de boot altijd af. Totdat zelfs Arno moet toegeven aan zijn gevoelens voor Gail en ze uiteindelijk kussen en een relatie beginnen. Als Gail terug naar Miami vertrekt hebben ze even relatieproblemen, maar kiezen ze uiteindelijk toch voor een langeafstandsrelatie.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.