FANDOM


AlgemeenHEADER

Sofie Truyen2006 - 2013

Marianne Devriese2013

Evy is een vlotte twintiger en levensgenieter. Ze studeerde criminologie aan de universiteit te Leuven. Deze jongedame kan in alle omstandigheden haar mannetje staan en ze houdt zich in vorm in de fitness. Evy heeft een tijdje een relatie gehad met Pierrot Van den Bossche met wie ze samen op kot zit. Voor Pierrot was Maarten het vriendje van Evy. Haar grote nieuwsgierigheid en open-mind hebben ertoe bijgedragen dat Evy zich probleemloos aan een lesbische relatie met Jana kon overgeven. Ze denkt niet in vakjes. Niet hetero, bi of lesbisch. Ze is gewoon een mens met grote gevoelens. Iemand die graag alles van het leven wil geproefd hebben. Evy Hermans is opgegroeid bij haar bewust ongehuwde moeder. Ze leert haar vader pas op het einde van zijn leven kennen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.