FANDOM


VerhaallijnHEADER Seizoen 22HEADER Nadat Véronique Van den Bossche enige CEO wordt van de VDB Holding, wil ze absoluut die 10% winst halen. Ze besluit om van de KomEet een bio-sandwichbar te maken. Ze wil Maarten bij dat project betrekken, maar die is woedend en wil helemaal geen bio-sandwichbar, laat staan een job in een bio-sandwichbar. Na veel protest wordt de KomEet uiteindelijk toch gesloten en vertrekken Maarten & Roos op wereldreis. De Foodbar wordt op 27 mei 2013 feestelijk geopend. Trudy Tack de Rixart de Waremme staat aan het hoofd van de Foodbar. Trudy & Pieter-Jan werken samen in de Foodbar. In het begin kunnen de twee de druk niet alleen aan. Trudy moet intussen ook nog opdrachten voor Véronique uitvoeren. Benny wordt ingeschakeld om de Foodbar te promoten: hij moet verkleed als wortel door de stad lopen om reclame te maken voor de Foodbar.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.