FANDOM


Familiaal

Jan is de jongste zoon van Anna Dierckx & Pierre Van den Bossche. Hij is de tweede jongste van de vier kinderen. Hij heeft vijf kinderen bij drie verschillende vrouwen: Bart Van den Bossche & Mieke Van den Bossche bij de inmiddels overleden Monique Stevens, Maarten Van den Bossche & Leen Van den Bossche bij Nele Van Winckel, en Guido (II) Van den Bossche bij Linda Desmedt. Zijn jongste zoon Guido heeft hij genoemd naar zijn inmiddels overleden broer Guido. Maarten Van den Bossche is op wereldreis met zijn verloofde. Hij heeft in totaal vier kleinkinderen: Hanne Van den Bossche & Jelle Van den Bossche zijn de kinderen van zijn zoon Bart, Lennert Van den Bossche was de zoon van zijn dochter Mieke maar is inmiddels overleden door een ongeluk, en Arthur Van den Bossche is de zoon van zijn dochter Leen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.