FANDOM


June werkte jaren lang als Commercieel Directeur bij het Japans bedrijf Jet. Doordat Jet en VDB Electronics begonnen samen te werken, kwam June in contact met de Van den Bossches. Zo ook met Peter en Bert Van den Bossche. Ze krijgt gevoelens voor Peter en Bert krijgt gevoelens voor haar. Peter wijst haar af en Bert probeert haar voor zich te winnen. Nadien kiest Peter toch voor haar en Bert is woedend. Peter en June besluiten te trouwen, ook al is een deel van de familie tegen June omdat ze enkele dingen te weten zijn gekomen over Junes verleden door Bert en door Junes ex-schoonzus Marianne: Junes ex-man is gestorven in verdachte omstandigheden. Op de trouwdag van June en Peter probeert Bert June nog voor zich te winnen. June wordt emotioneel gechanteerd door Bert en besluit weg te gaan. Ze gaat even bezinnen. Wanneer Peter thuis komt en hij June niet vindt, roept hij iedereen op om te gaan zoeken. Hij vindt haar in de auto langs de Dijle, waar ze aan het nadenken was. June vertelt Peter wat er echt gebeurd was met haar ex-man.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.