FANDOM


Tijdlijn
1991 ... ... 2011 2012 2013
VDB Horeca: KomEet VDB Horeca: Foodbar


Volledige naam KomEet
Opgericht op 30 december 2011
Beëindigd op 22 maart 2013
CEO Marie-Rose De Putter
Aandeelhouders Zie aandeelhouders VDB Holding


De KomEet was een onderdeel van VDB Horeca en van de VDB Holding. Aan het hoofd stond Marie-Rose De Putter. De KomEet werd omgebouwd tot de Foodbar.


MedewerkersHEADER

{{{1}}}

MedewerkersLegenda
StamboomLijn


AlgemeenHEADER De KomEet bevond zich in de vernieuwde gebouwen van waar MVM gevestigd was. De KomEet bevond zich op het volgende adres:

Kraanbrug 12
2800 Mechelen

Matthias Moelaert komt in contact met Gilbert Vandersmissen. Beiden zouden een samenwerking tussen F@C, Gilberts bedrijf, en MVM, het modehuis waar Matthias aandeelhouder van is, wel zien zitten. Gilbert heeft met Colette Vermeir een verstandshuwelijk. Zij is ook aandeelhouder van F@C en verblijft al jaren in het buitenland. Wanneer ze plotseling terug naar België keert, vertelt ze Gilbert dat ze eindelijk wil scheiden van hem en dat ze haar aandelen verkoopt. Plotseling sterft Gilbert aan een hartaderbreuk. Colette erft F@C, maar wil het toch verkopen. Zij vindt dat Matthias een goede partij is, maar hijzelf ziet dat niet echt zitten. Uiteindelijk besluit Peter Van den Bossche om een holding op te richten. De VDB Holding omvat vier familiebedrijven, samen geleid door Peter Van den Bossche & Véronique Van den Bossche : VDB Technics (VDB Electronics), VDB Fashion (fusie tussen MVM en F@C), VDB Transport (Transportbedrijf van Matthias Moelaert) en VDB Horeca (KomEet). Matthias twijfelde eerst om in de holding te stappen, want daardoor heeft hij zijn scheepswerf moeten verkopen. VDB Technics wordt geleid door Bart Van den Bossche & Dirk Cockelaere, VDB Fashion wordt geleid door June Van Damme, VDB Transport wordt geleid door Matthias Moelaert en VDB Horeca wordt geleid door Marie-Rose De Putter. Nadat Véronique Van den Bossche enige CEO wordt van de VDB Holding, wil ze absoluut die 10% winst halen. Ze besluit om van de KomEet een bio-sandwichbar te maken. Ze wil Maarten bij dat project betrekken, maar die is woedend en wil helemaal geen bio-sandwichbar, laat staan een job in een bio-sandwichbar. Na veel protest wordt de KomEet op 22 maart 2013 uiteindelijk toch gesloten en vertrekken Maarten & Roos op wereldreis.


GeschiedenisHEADER Matthias Moelaert komt in contact met Gilbert Vandersmissen. Beiden zouden een samenwerking tussen F@C, Gilberts bedrijf, en MVM, het modehuis waar Matthias aandeelhouder van is, wel zien zitten. Gilbert heeft met Colette Vermeir een verstandshuwelijk. Zij is ook aandeelhouder van F@C en verblijft al jaren in het buitenland. Wanneer ze plotseling terug naar België keert, vertelt ze Gilbert dat ze eindelijk wil scheiden van hem en dat ze haar aandelen verkoopt. Plotseling sterft Gilbert aan een hartaderbreuk. Colette erft F@C, maar wil het toch verkopen. Zij vindt dat Matthias een goede partij is, maar hijzelf ziet dat niet echt zitten. Uiteindelijk besluit Peter Van den Bossche om een holding op te richten. De VDB Holding omvat vier familiebedrijven, samen geleid door Peter Van den Bossche & Véronique Van den Bossche : VDB Technics (VDB Electronics), VDB Fashion (fusie tussen MVM en F@C), VDB Transport (Transportbedrijf van Matthias Moelaert) en VDB Horeca (KomEet). Matthias twijfelde eerst om in de holding te stappen, want daardoor heeft hij zijn scheepswerf moeten verkopen. VDB Technics wordt geleid door Bart Van den Bossche & Dirk Cockelaere, VDB Fashion wordt geleid door June Van Damme, VDB Transport wordt geleid door Matthias Moelaert en VDB Horeca wordt geleid door Marie-Rose De Putter.


VerhaallijnHEADER Seizoen 22HEADER Nadat Véronique Van den Bossche enige CEO wordt van de VDB Holding, wil ze absoluut die 10% winst halen. Ze besluit om van de KomEet een bio-sandwichbar te maken. Ze wil Maarten bij dat project betrekken, maar die is woedend en wil helemaal geen bio-sandwichbar, laat staan een job in een bio-sandwichbar. Na veel protest wordt de KomEet op 22 maart 2013 uiteindelijk toch gesloten en vertrekken Maarten & Roos op wereldreis.


ExtraHEADER


AfbeeldingenHEADER

100px


Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.