FANDOM


AlgemeenHEADER HildeDeBaerdemaekerTijd Hun stortte in toen Liesbeths moeder hen verliet voor een magazijnier van de meubelfabriek waar Liesbeths vader werkte. Ondertussen was Liesbeth 12 jaar. Toen Liesbeth 18 jaar was, werd ze zwanger van Benny. Haar vader vond dat het jonge koppel daar de consequenties van moest dragen en dus trok Liesbeth een streep onder haar ambitie en droom om in de zorgsector te gaan werken. Liesbeth & Benny trouwden en Stefanie werd geboren. Niet veel later werd ook Arno geboren. Liesbeth woont samen met haar vader, man en twee kinderen. Zorgen en helpen zit ingebakken bij Liesbeth en ze is zonder twijfel de motor van haar gezin. Het huishouden combineert ze met haar parttime job in de Shoe Discount en ze is gelukkig als haar gezin gelukkig is. Liesbeth staat positief en energiek in het leven. En als er problemen zijn, gaat ze meteen tot de actie over.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.