FANDOM


Algemeen

Hilde Van Wesepoel2001 - Heden

Linda Desmedt is de derde vrouw van Jan Van den Bossche. Linda is de ideale vrouw voor Jan omdat ze vriendelijk, zorgend en volgzaam is. Ze stelt zich geen vragen bij de vele huishoudelijke karweitjes die ze te vervullen krijgt. Ze cijfert zich probleemloos weg voor een ander en staat altijd en voor iedereen klaar. Linda is positief ingesteld. Ze beklemtoont altijd de positieve kanten van iemand. Daarmee is ze de tegenpool van Jan, maar dat zorgt binnen hun relatie juist voor het nodige evenwicht. Als iemand Jan met beide voeten op de grond kan houden, is zij het wel. Ze staat niet graag op de voorgrond: ze blijft liever zo onopvallend mogelijk. Ze is een uitstekende verpleegster, maar de verantwoordelijkheid van hoofdverpleegster kan ze niet aan omdat ze voor iedereen goed wil doen. Hard optreden en iemand op zijn of haar plichten wijzen, is pure horror voor haar. Ze is als de dood dat iemand zich ergert aan haar en wil met iedereen op goede voet staan.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.