FANDOM


FamiliaalHEADER Louise is de dochter van Peter Van den Bossche & Trudy Tack de Rixart de Waremme. Haar ouders zijn gescheiden en ze is nu de stiefdochter van June Van Damme. Ze is de stiefzus van Jelle Van den Bossche & Hannah. Ze is de kleindochter van Marie-Rose De Putter & Guido Van den Bossche. Ze komt heel goed overeen met Matthias Moelaert. Ze is ook de achterkleindochter van Anna Dierckx & Pierre Van den Bossche en graaf Guillain Tack de Rixart de Waremme & gravin Marie-Ange Tack de Rixart de Waremme. Haar grootvader is de zoon van de graaf. Haar grootvader trouwde met een dame van mindere stand, Louises grootmoeder. Later krijg Louises grootvader nog een relatie met Eline Vaerenbergh, waaruit een tweeling voortkwam: haar moeders halfzussen Noa Vaerenbergh de Rixart de Waremme en Zoë Vaerenbergh de Rixart de Waremme.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.