FANDOM


AlgemeenHEADER LudoHellinxTijd Patrick is de vader van Liesbeth Pauwels. Patricks wereld stortte in toen zijn vrouw hem verliet voor een magazijnier van de meubelfabriek waar hij werkte. Ondertussen hadden ze ook al een twaalfjarige dochter, Liesbeth. Toen Liesbeth 18 jaar was, werd ze zwanger van Benny. Patrick vond dat het jonge koppel daar de consequenties van moest dragen en dus trok Liesbeth een streep onder haar ambitie en droom om in de zorgsector te gaan werken. Liesbeth & Benny trouwden en Stefanie werd geboren. Niet veel later werd ook Arno geboren. Patrick komt uit een arbeidersfamilie en is een hard werkende man. Hij woont samen met zijn dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen. Zijn twee kleinkinderen, Stefanie en Arno zijn z’n dierbaarste bezit. Echte vijanden heeft Patrick niet: hij is een volks figuur met een goed gevoel voor humor.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.