FANDOM


FamiliaalHEADER Patrick komt uit een arbeidersfamilie en is de jongste zoon uit een gezin van vier kinderen. Zijn wereld stortte in toen zijn vrouw er vanonder trok met de magazijnier van de meubelfabriek waar hij werkte. Ze liet hem zitten met zijn dochter Liesbeth, die toen pas 12 was. Toen Liesbeth 18 jaar was, werd ze zwanger van Benny. Patrick vond dat het jonge koppel daar de consequenties van moest dragen en dus trok Liesbeth een streep onder haar ambitie en droom om in de zorgsector te gaan werken. Liesbeth & Benny trouwden en Stefanie werd geboren. Niet veel later werd ook Arno geboren. Patrick woont samen met zijn dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen. Zijn twee kleinkinderen, Stefanie en Arno zijn z’n dierbaarste bezit.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.