FANDOM


AlgemeenHEADER JackyLafonTijd Rita is een beetje de pechvogel van de familie. Niet alleen heeft ze al heel wat dierbaren verloren, maar ze levert ook dagelijks een gevecht tegen de drank. Daarnaast draaide ook haar huwelijk met Rob uit in een scheiding. De laatste jaren lijkt alles gelukkig steeds meer in de plooi te vallen. Samen met haar broer Jan houdt ze een café open. Rita mag terecht de pechvogel worden genoemd. Veel van wat haar overkomt, heeft ze niet in de hand. Om al die tegenslagen het hoofd te bieden, vlucht ze in drank. Ze is niet sterk genoeg om tegen die drang te vechten. Verder heeft Rita een hart van goud. Ze zou iedereen helpen als ze kon. Ze is ook goedgelovig en doorziet het niet als mensen het verkeerd met haar voorhebben.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.