FANDOM


MaandagHEADER Trudy dringt er bij Bart op aan om een advocaat onder de arm te nemen. Jan brengt zonder medeweten van Leen een bezoekje aan dokter Van Oudenhove. Matthias heeft het bijzonder druk met de organisatie van de wielerwedstrijd en de voorbereiding van de quiz. Trudy wil de familie aan een smaaktest onderwerpen. June en Peter discussiëren over de rol van Véronique als CEO van de VdB-holding. Anna laat Jan en Linda verstaan dat ze bij hen wil intrekken, dit geheel tegen de zin van haar zoon. Rita klopt aan bij Dirk en Nathalie. DinsdagHEADER Matthias neemt te veel hooi op zijn vork en heeft last van stress. Wanneer Geert Segers hem nog eens op het belang van de quiz wijst, stijgt de druk alleen maar. De spanningen tussen Victor en Véronique lopen op wanneer hij insinueert dat ze beter af zou zijn met Wouter. Rita doet haar uiterste best om het Dirk en Nathalie naar de zin te maken. Dat is volgens Nathalie niet zonder bijbedoelingen. Leen schakelt Barts hulp in voor het opstellen van een businessplan. Linda raadt haar aan om een lening aan te vragen bij de bank. Bart wil zijn aandelen van VdB verkopen. Evy en Mieke besluiten om te gaan samenwonen. WoensdagHEADER Rita settelt zich steeds meer in het huis van Dirk en Nathalie. Victor excuseert zich bij Véronique voor zijn gedrag. Toch blijft hij erbij dat haar toekomst niet bij hem ligt, maar bij Wouter. Leen heeft een afspraak bij de bank. Ze krijgt er te horen dat ze geen lening kan krijgen zonder borg. Leen ziet haar droom dan ook in duigen vallen. Trudy dringt er bij Bart op aan om snel een nieuwe job te vinden. Evy heeft problemen met haar huurcontract. Marie-Rose spelt Fons de les. DonderdagHEADER Een onweer heeft lelijk huisgehouden bij de familie Pauwels. De schade is aanzienlijk, waardoor de reis van Arno naar Miami in het gedrang komt. Trudy hoopt haar slag thuis te halen met de grote smaaktest die ze op poten heeft gezet. Linda wil niet dat Jan zich borg stelt voor Leen, zonder zijn andere kinderen hierover te raadplegen. Matthias test zijn quiz uit op Marie-Rose, maar dat loopt niet bepaald van een leien dakje. Bart wil beroep doen op Trudy's spaargeld om de schadeclaim te kunnen betalen. Véronique neemt Linda in vertrouwen. VrijdagHEADER Arno reageert gelaten op het nieuws dat zijn reis naar Miami mogelijk in het gedrang komt. Dat wekt argwaan bij de rest van de familie. Patrick blijft echter niet bij de pakken zitten en bekijkt of de verzekering de schade kan terugbetalen. Dirk stelt Rita voor om het huurcontract van Evy over te nemen. Beide dames staan echter weigerachtig tegenover het idee. Vandaag breekt voor Matthias de grote dag aan: wordt de quiz die hij organiseerde een succes? Trudy weigert haar spaargeld aan te wenden om te schadeclaim te betalen en stelt Bart voor om het huis te verkopen.

Week-Gids
Vorige week:
{{{1}}}
Volgende week:
{{{2}}}

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.