FANDOM


MaandagHEADER Dirk vraagt aan Bart om in zijn plaats naar Frankfurt te gaan voor de presentatie aan de vliegtuigmaatschappij. Peter heeft goed nieuws voor één van zijn twee secretaresses, want zij wordt gepromoveerd tot PR-manager. Maarten moet een kok vinden, die hem gedurende twee weken kan vervangen in de KomEet. Als dat niet lukt, moeten hij en Roos hun reisplannen opbergen. Steve zit liever te kaarten in de Jan & Alleman dan werk te zoeken en deze houding irriteert Niko mateloos. Bart verklapt tegen zijn vader dat Hannah en Remko in Amerika gaan studeren. June moet dringend met Trudy praten. DinsdagHEADER Het bezoek van de bomma en Albert is voor Marie-Rose en Matthias de aanleiding voor een nieuwe ruzie. Nathalie heeft de job van PR-manager gekregen en ze moet verhuizen naar het kantoor van June. Steve meldt trots aan Niko dat hij zich heeft ingeschreven in drie interimbureaus. June vertelt aan Trudy dat ze een miskraam heeft gehad en Peter licht ondertussen zijn moeder in. Hoewel Maarten nog niet beslist heeft of Guy hem mag vervangen in de KomEet, boekt Roos alvast hun buitenlandse vakantie. WoensdagHEADER Peter praat met zijn ex-vrouw Trudy over het miskraam van June. Hannah en Remko vragen tips aan Nathalie om een betaalbare flat te vinden in Amerika, waar ze gaan studeren. Linda en Guido zijn woest omdat de clip met Jan in de hoofdrol circuleert op het internet. En ook de klanten van het café doen niets liever dan het filmpje te bekijken. Evy heeft de promotie van Nathalie nog niet verteerd en ze reageert haar frustraties af op Jana. DonderdagHEADER Niko is er niet over te spreken dat zijn halfbroer Steve al na één dag zijn job bij de fruitveiling heeft opgegeven. Mieke vindt de reactie van haar vriend vooral grappig en vergelijkt hem met haar vader. Peter en Véronique zoeken een manier om de workload van Evy te verlichten, want zij verzuipt in het werk sinds Nathalie gepromoveerd is tot PR-manager. De bomma wil een afscheidsdrink organiseren voor Hannah omdat zij maandag naar Amerika vertrekt, waar ze samen met Remko gaat studeren. June en Peter gaan op consultatie bij dokter Paul. VrijdagHEADER Sinds haar gesprek met Rita is Anna bereid om de ruzie met Victor uit te praten, maar het is de vraag of hij het nut van een gesprek inziet. Maarten wordt uit zijn keuken verbannen door Guy, de kok die hem gaat vervangen en vandaag een testservice draait. Evy rebelleert omdat ze in haar ogen gedegradeerd is tot telefoniste. Niko heeft de handen vol met de organisatie van het themafeest voor Hanne en Remko. Nathalie en Paul hebben hun eerste discussie.

Week-Gids
Vorige week:
{{{1}}}
Volgende week:
{{{2}}}

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.