FANDOM


CarrièreHEADER Doordat Trudy van adellijke afkomst was en na de dood van haar grootouders veel geld erfde, heeft Trudy nooit de behoefte gehad om te werken. Later richt Trudy zich samen met Els D'Hollander op Oosterse Meditatietechnieken. Wanneer Els naar het buitenland vertrekt, besluit Trudy hiermee op te houden. Later wordt Trudy aangenomen in het Algemeen Ziekenhuis als ervaringsdeskundige. Ze helpt er verschillende patiënten me drugsproblemen omdat ze zelf weet hoe het voelt verslaafd te zijn. Als Trudy & Bart in geldnood komen te zitten enerzijds omdat Bart werkloos is en anderzijds omdat Trudy's geld in de beurs verwerkt zit, besluit ze stoppen met het vrijwilligerswerk waar ze niet voor betaal wordt. Ze krijgt een job aangeboden door Véronique. Ze wordt Researcher bij de VDB Holding voor de Foodbar.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.