FANDOM


Carrière

Véronique is een echte carrièrevrouw en heeft qua carrière dan ook al heel veel bereikt in haar leven. Ze had eerst haar eigen modebedrijf, Linea Veronica. Wanneer ze fusioneert met Maison Marie-Rose, het modebedrijf van Marie-Rose De Putter, wordt dit omgedoopt tot MVM. Ze werd tijdelijk personeelsdirecteur bij VDB Electronics nadat Rob Gerrits stierf. Na verloop van tijd fusioneert MVM dan weer met F@C en uiteindelijk wordt dit omgedoopt tot VDB Fashion en maakt het deel uit van de VDB Holding. Véronique is mede-CEO van de VDB Holding samen met haar broer Peter. Ze werd ook lid van de Raad van Bestuur van het Algemeen Ziekenhuis. In 2013 werd beslist om maar één CEO aan het hoofd van de VDB Holding te plaatsen en dit is Véronique. Door haar eigen eisenpakket moet ze tegen het einde van 2013 10% winst halen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.