FANDOM


VerhaallijnHEADER Seizoen 22HEADER

VictorPraetEinde1
Véronique heeft Victor door
VictorPraetEinde2
Victor biedt Marie-Rose zijn excuses aan
Voor Victor slaat het noodlot toe als hij voor de tweede maal last krijgt van hernia, die uiteindelijk voor zijn verlamming onder zijn middel zorgt. Victor krijgt een harde klap te verduren en reageert zijn frustratie en angst af op de mensen uit zijn omgeving, zo ook op Véronique. In een woedeaanval beëindigt hij zelfs hun relatie. Marie-Rose, Véroniques moeder weigert zich daar bij neer te leggen en neemt Victor in huis. Victors standpunt blijft weliswaar hetzelfde: Véronique is beter af zonder hem. Als Véronique weigert toe te geven, begint hij enorm hatelijk te doen tegen Véronique & Marie-Rose. En hij gaat ver, heel ver. Maar Véronique zou Véronique niet zijn als ze hem niet door zou hebben. Véronique & Victor praten alles uit, Victor biedt zijn excuses aan aan Véronique & Marie-Rose en hij besluit op een waardige manier hun relatie te beëindigen en uit het leven van Véronique en zo ook 'Familie' te stappen. Hij verhuist naar een centrum voor invaliden.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.