FANDOM


Wie zijn wij

De Vtm Familie Wiki is een organisatie die onder vleugels van de Vtm Wikis staat. De Vtm Wikis is een organisatie die verliefd is op Vtm. De leden van de Vtm Familie Wiki zijn dan ook verliefd op Familie, de langstlopende Belgische soapserie die al sinds 1991 elke weekdag het scherm van de kijker opfleurt.

Wat doen wij

De Vtm Familie Wiki zoekt alle informatie van Familie op en plaatst ze op deze Wiki, dat in combinatie met het zoeken en vinden van een mooie en presenteerbare look. Wij onderhouden ook onze Facebook- en Twitterpagina voor het allerlaatste nieuws.

Waarom doen wij dat

De Vtm Familie Wiki wil dat iedereen die iets over Familie zoekt, dat ook vindt. Daarom plaatsen wij alle informatie op deze Wiki.

Onze missie

Onze missie is om alle informatie over Familie op deze Wiki te plaatsen, en dat in combinatie met een leuke & aantrekkelijke look en het up-to-date houden van onze Facebook- en Twitterpagina.

Onze slogan

Familie, Je beleeft het hier!

Vroeger was onze slogan 'We love it!'. Daarna werd dit veranderd naar 'Familie, we love it!'. Toen Vtm op 3 september 2012 vernieuwingen uitvoerde, besloot de Vtm Familie Wiki dat ook te doen. Onze look en lay-out werden veranderd, onze stijl, en zo ook onze slogan. Doordat de slogan van Vtm 'Je beleeft het hier!' was, werd de slogan van de Vtm Familie Wiki 'Familie, Je beleeft het hier!'.

Geschiedenis

Het verhaal van de Vtm Wikis is een tijdje geleden ontstaan. In de zomer van 2011 ontdekte de beheerder van de Vtm Wikis een nieuwe serie: Charmed. Bij de zoektocht naar informatie over deze serie, stuitte deze op de Engelstalige Charmed Wikia. Aangezien er nog geen Nederlanstalige Wikia van deze serie bestond, besloot deze deze te maken. Geobsedeerd door de serie en de wondere wereld van Wikia, bouwde deze de Wiki op. Even later nog was er een nieuwe serie, waar de beheerder ook weer een grote Wiki besloot van te maken. Maar kort daarna begon opnieuw een serie die altijd al de lievelingsserie van de beheerder geweest is, Familie. Nog steeds bezig op Wikia, besloot deze om zijn eigen personele Familie Wiki te maken, begonnen op 18 januari 2012. De beheerder maakte sjablonen, probeerde kleuren te matchen, zocht de perfecte stijl, wou een leuke hoofdpagina. Zo groeide de Familie Wiki uit tot de Vtm Familie Wiki. Steeds groter en creatiever wordend, begon op 7 januari 2013 de nieuwe fictiereeks Crème de la Crème op Vtm. Al ver voor de start van deze serie, werd de beheerder ook op deze serie verliefd. Daar maakte deze ook een Wiki van. Uiteindelijk besefte de beheerder dat deze eigenlijk niet alleen op Familie en op Crème de la Crème verliefd was, maar op Vtm. Eerder werd al de Vtm Wiki opgericht, maar deze had de beheerder een beetje verloederd. Toen werd besloten om een Wiki-organisatie uit de grond te stampen: de Vtm Wikis. Nu, anno 2013, is de Vtm Wiki een groot succes en wordt er gebroeid op uitbreiding. Binnenkort, bij de Vtm Wikis.

Tijdlijn

  • 18/01/2012: De Nl Familie Wiki werd opgericht.
  • 25/01/2012: De Vtm Wiki werd opgericht.
  • 1/11/2012: De Nl Familie Wiki werd hernoemd naar de Familie Wiki.
  • 10/11/2012: De Familie Wiki werd hernoemd naar de Vtm Familie Wiki.
  • 10/11/2012: De Vtm Wikis werden opgericht.
  • 3/02/2013: De Crème de la Crème Wiki werd opgericht.
  • 2/04/2013: De Vtm Binnenstebuiten Wiki werd opgericht.


Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.